TANÁCSADÁS

Az adózás lehet egyszerű is.

Érthetővé tesszük önnek az adózást: szakembereink bármikor segítenek, hogy adóügyei kiszámíthatóvá és tervezhetővé váljanak – és tisztában is legyen minden fontos szemponttal.

A tanácsadás során segítünk a legfontosabb jogszabályok értelmezésében, cége adóügyeinek áttekintésében, a feladatok rendezésében, mindezzel biztosítva, hogy ne csak a bonyolult jogszabályok olvasgatásával szerezhessen érdemi információkat.

Foglaljon időpontot az alábbi naptárból, és kollégáink kapcsolatba lépnek önnel. Tegye meg az első lépést az érthető, átlátható és szabályos adózás felé azzal, hogy személyre szabott tanácsainkat kéri.

Tanácsadás:

Cégalapítás előtti tanácsadás

Itt a megfelelő cégforma, adózási mód és minden más megbeszélésére kerül sor.

Díja 49 900 Ft + áfa

Komplex audit

Cégátvizsgálás és átvilágítás könyvelési szempontból. Komplexen átnézzük milyen a cég könyvelése. Ez lenne a már működő vállalkozásoknál az árajánlatot megelőző beszélgetés is, ahol felmérjük az igényeket, hogy pl. milyen állapotban van a cég. Átbeszéljük a cégspecifikus dolgokat, hogy korrekt ajánlatot tudjunk adni az igényeket maximálisan figyelembe véve.

Díja 139 900 FT + áfa

Adó stratégiai tanácsadás

Itt tulajdonképpen előre megadott adatok alapján átnézzük, hogy milyen adózási lehetőségeket lehetne kihasználni annak érdekében a vállalkozásnak, hogy legálisan tudjon pénzt spórolni és hatékonyságot növelni.

Díja: 69 900 Ft + áfa