SZOLGÁLTATÁSAINK

Könyvelőirodánk KFT-k, BT-k, egyéni vállalkozók, KATA adózók, társasházak, alapítványok, egyesületek esetében is vállalja a teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, könyvvizsgálatot és adótanácsadást.

Cége nálunk minden adóügyét egy kézben tudhatja: minden adózással kapcsolatos kérdésben szakértő segítséget nyújtunk.

Az elavult tudás haszontalan – épp ezért minden kollégánk folyamatosan gyarapítja saját szaktudását.

Könyvelés

Vállalkozása teljes könyvvitelét intézzük: időben tájékoztatunk kötelezettségekről és jogszabályi változásokról, testreszabott megoldásokat keresünk és akár képviseljük is cégét a hatósági ellenőrzéseken.

Bérszámfejtés, munkaügy

Folyamatos kommunikációval, megkeressük a leg költséghatékonyabb bér- és járulék tervezést, időben tájékoztatjuk legfontosabb feladatairól, a változásokról és biztosítjuk, hogy mindig pontosan tisztában legyen cége munkaügyeivel.

Könyvvizsgálat

Cégét hitelesebbé tesszük és segítünk a kötelező könyvvizsgálatra való felkészülésben és annak lebonyolításában is.

Cégalapítás

Nem biztos benne, melyik a legmegfelelőbb cégforma? Tanácsokkal segítünk és átvállaljuk a cég bejegyzésének feladatait, hogy tiszta lappal, szabályosan és a legjobb feltételekkel (körülményekkel) indulhasson.

KATA

A legegyszerűbb adózási formát is egyszerűbbé tesszük: segítünk a határidők betartásában, a könyvelési kérdések megválaszolásával és biztosítjuk, hogy megtarthassa kedvező státuszát.

NAV ügyintézés

Cégét személyesen képviseljük az ellenőrzéseken, segítünk a felkészülésben és folyamatosan biztosítjuk, hogy a hatóság felé mindig szabályszerű legyen cége kommunikációja és adatszolgáltatása