Vásárlói tájékoztató bankkártyás fizetésről

Fizesd ki a rendelésedet gyorsan, kényelmesen és azonnal!

Weboldalunkon is használhatod a bankkártyádat fizetéskor. A Barion-rendszer ötféle típust fogad el:

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

Ha ilyen kártyád van, semmi akadálya annak, hogy használd nálunk.

Mi is az a Barion?

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)! Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

Hogyan zajlik a fizetés?

Nagyon egyszerű használni.

Miután a rendelésed leadása során kiválasztottad a bankkártyás fizetési módot, átirányításra kerülsz a Barion weboldalára.

Ekkor kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer. Balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcád, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethetsz. Ha nincs ilyened, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadnod ezeket a sikeres fizetéshez.

Felül a Párkapcsolat Művészete logó mellett a kék “Vásárlás részletei” linkre kattintasz, lenyílik egy lista arról, mit készülsz megvenni – ebben láthatod azokat a termékeket, amelyeket a weboldalon megrendeltél.

Ha valamilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást, illetve utána még mindig kifizetheted a rendelésedet banki előreutalással, amelyhez minden információt megad a webáruház rendszere.

Bármelyik fizetési mód mellett is döntesz, a tranzakció végig a Barion oldalán keresztül zajlik, amely teljesen biztonságos, gyors és egyszerű!